Att vara lite nykär

 
 
Vet ni, efter den där 40 årskrisen jag hade när jag var 38 så är jag lite nykär….i min egen man 🙂 När jag är snällare, gulligare och visar honom att han är den bästa, kan ni tänka er då är han det även mot mig.
 
 
Vi har gått igenom så mycket genom våra snart 24 år tillsammans så han är värd det, att känna sig älskad och värdefull. Vi har det så mycket bättre nu än när barnen var små. Jag verkligen älskar att vara med honom och att vi fortfarande kan vara galna och tokiga tillsammans. 
 
 
Porslin Gerbera
 
 
Lykta här
 
Det var så många år som jag var en tråkig fru och bara levde i min mammaroll, men nu tänker jag inte vara så längre. Jag har bara detta livet och då ska vi tillsammans ge oss det bästa, ingen annan kan ge oss det. Jag vill göra honom lycklig! 
 
 
 
Så idag säger jag…jag älskar dig Karl-Johan, du har dina sidor…..men jag älskar dig bara mer och mer för varje år. De där gråa hårstråna gör dig bara snyggare och allt du gör för mig gör mig till en riktigt lycklig kvinna. Tack för du ställer upp på mig, jag tror jag gör ditt liv lite roligare med mina galenskaper 🙂 
 
 
Nu hoppar vi i badet med ett glas bubbel, ta hand om kärleken vänner.
 
Kram Lotta
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Att vara lite nykär”

 1. Go´kväll i badet…för det är kanske där ni tillbringar kvällen nu. Så fint skrivet om din kärlek till din make och hur den växer med åren och att det inte alltid varit så lätt och roligt alla dagar.Visst är det lätt att tappa bort varandra när man har småbarn som tar all ens tid och ork utöver allt annat som ska göras, men så härligt när man får mera tid och känner hur starka man är tillsammans och kärleken blir likaså. Jag o min man firar 33 år tillsammans och han är bara bäst för mig, nu och för alltid. Nu ska vi mysa o äta lite gott till mellon. Kram, kram

 2. Åh visst är det härligt efter så lång tid tillsammans att känna så. Jag och min man har varit tillsammans i 22 år men gifte oss först nu i julas…. Trodde aldrig att det kunde kännas bättre men det gjorde faktiskt skillnad😊❤️

 3. Vackra ord- och så sant!
  Gräset är aldrig grönare på andra sidan.
  Det gäller att vattna sin egen gräsmatta och på så sätt hålla den vid liv!
  Fin söndag till dig!
  Kram
  Jenny

 4. Ja!… så är livet! det går upp och ned med allt. Men man ska stötta, hjälpa och visa varann uppskattning. Störst av allt är ju kärleken!. Ni får ha det så bra!. 😀

 5. Jag är en av dina nyare följare. Det är så härligt att följa ditt liv!
  Jag känner mig precis i den situation du skrev. Är 39 år men har en 40-års kris. 2 barn under 3 år. Så skönt att höra att det blir bättre! Just nu känns det som en separation är lösningen men så kämpar man på ett tag till…
  Tack för att du delar med dig!
  Kram Viktoria

 6. Ååååh…jag dör liiiite, blir så berörd av din fina beskrivning av Karl – Johan och Er nu mognare kärlek till varandra. ❤️
  Vackert dukat med rosa inslag och som alltid med fingertoppskänsla. Wow!!!!
  Avslutar med att påminna om vilken otroligt fin blogg du har Lotta!! Var stålt över den och dess ärliga och personliga innehåll.// Kraaaaa. 😘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *