Kvällsdopp

 
Har ni det bra vänner där ute? Vi har det bra och tycker det känns som jul fast lite snö hade inte suttit fel. Det är människorna som gör julen så underbar och de har jag omkring mig så ja julen i år känns underbar. I förrgår badade jag och barnen och katten. 
 
 
Våran älskade Findus är alltid med när vi badar. Han gillar sitta vid vattnet och nudda lite med tassen. Imorgon fyller han 1 år.
 
 
 
 
Lite tuttar har ni dött av va 🙂 mössa här, handduk här, bikni här 
  
Mössa kör jag med nu när det är lite kallt ute.  Elin har med mössa annars skulle hon frysa med sitt lilla hår. 
 
 
Spabad Viskan spa
 
 
Badet har varit livskvalite för oss när vi är hemma och det är super att bara kunna hoppa i utanför dörren och bastun innanför. 
 
 

Ha nu en skön kväll, jag ska vara uppe så länge jag orkar. Imorgon är det först städdag och sedan skulle jag vilja träna men det tror jag inte jag hinner. 

 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Kvällsdopp”

 1. Så mysigt med spa-bad utomhus 🙂 Julkänslan finns inombords, vare sig det är snö eller ej,,,men visst är det extra "juligt" med det vita, men det finns annat och bekymra sig över 😉
  Kul och läsa att det går framåt och åt rätt håll för Elin och alla er i familjen.
  Vill önska en riktigt skön och fridfull Jul <3

  Kramar!!

 2. men ååå va nice!!!

  skulle kunna ha dessa bilder som jul kort i år för jag blir så glad när jag ser ER…tänk vad ni och Elin har fått gå igenom 2015, helt surrealistiskt, och nu sitter ni här och badar :-))

  största kramen sänder jag er och fina Findus, (vilken bamse misse ni fått, han är ser ju gigantisk ut, som en vildkatt, tur han är snäll he he )

  Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *