En liten hälsning…

Jag är så fyllld av kärlek nu, det här bröllopet ska jag leva på länge. Så mycket känslor och tankar som vandrar. När min bror föddes så vägde han bara lite över 1000 gr 1987,  man visste inte först om han skulle överleva. När han var 4 år satte han en korv i halsen och höll på att dö, jag räddade hans liv med att göra hemlich manöver. Så igår överraskade han med att sjunga ”En evighet” till sin brud i kyrkan. Så vackert!
Sedan det här med alla känslor om Elin kunde vara med på bröllopet. Skulle hon vara på sjukhus, skulle hon inte kunna följa med osv. Den här gången vågade jag inte vara lycklig i förskott. Bruden hade köpt ett armband med ett hjärta som symbol för Elin som hon bar, så hon skulle finnas med hela kvällen. Det underbara var att vi vaknade till sol, en vacker sommardag och Elin orkade vara med hela dagen med lite tabletter i kroppen till dansen började kl 23. Jag är så tacksam och lycklig så jag svämmar av känslor. Min syster som också har det lite kämpigt i livet kunde också vara med både i kyrkan och på kaffet. Så allt blev som vi önskade.
Jag har fotograferat deras stora dag, ni ska få se bilder på både oss och brudparet framöver, men jag börjar med mig en bild på mig för nu ska jag gå ut och njuta av solen. (fotar inga mer bröllop framöver, detta var ett undantag 🙂
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”En liten hälsning…”

 1. Fantastiska Lotta! Du giver med dig så mycket positiv energi och ork till livet, som så många inte gör. Önskar dig all lycka i din framtid och att Elin ska bli frisk snart. <3

 2. Vilken härlig dag och vilken glädje i att hela familjen var tillsammans o Elin orkade med hela dagen. Sann äkta lycka!! Förstår din glädje i mammahjärtat. Lika mycket glädje att du fick se din bror få sin fru. 💚💙💜
  Kram från annan Lotta

 3. Låter som ni alla fick den där härliga bröllopsdagen man bara vill ha. Härligt för er alla!
  Så fin du blev i din klänning.
  Kram

 4. Du är så vacker och jag är så glad att ni fick en heldag tillsammans, att Elin orkade vara med och att bröllopet blev en succé.

  Men vännen, vet du vad som gör mig mest rörd?! Att du, i den situation du befinner dig i, tar dig tid att både gilla och kommentera bilder som jag och flera med mig lägger ut på webben. DET värmer så oerhört, du är en fantastisk människa och jag hoppas innerligen att du känner det själv. Den positiva energi du sprider är enorm.

  Stora kramar
  Ulrica

 5. Å du fina Lotta…
  Jag blir så himla rörd när jag läser det här… O orden hittar jag inte riktigt.
  Ni är bara så himla fina och jag känner så för er…
  Varma varma kramar Anna

 6. Åh vad glad jag blir att Elin kunde vara med och att ni fick en härlig dag!! Så fina ni var, vilken fin bild det var på hela familjen också.

  Jag har sparat din text om överlevnadsstrategier vid kriser. Har du alltid varit bra på att ta vara på dagen? Att inte oroa sig i förväg etc? Jag har svårt för det och skulle vilja bli bättre på sådant. Vore intressant om du vill skriva om sånt.

  Hur är det med Elin nu? Hur ser planerna ut? Hoppas att behandlingen går som det ska, att hon får må så bra som möjligt påvägen till att bli frisk! Kram från en Åsa som läser och tänker på er ofta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *