När måndag blir lördag

 
Det är sådana kontraster när mannen är hemma och ledig för då blir en måndag som en lördag och vi kan njuta i veckan. 
 
 
 
När Kalle är hemma då äter vi alltid god mat, dricker lite vin mitt i veckan. Vi njuter av våren som är vid husknuten och kvällssolen. Vi pratar mycket om livet, planerar, längtar och ser till att njuta av livet tillsammans. 
 
 
 
Jag dukar i uterummet och känner att det enkla i livet är vackert. 
 
 
 
När vi ser vår lilla kisse njuta av solen och springa runt blir man lycklig i hjärtat. 
 
 
 
 

Tänk vissa dagar kan man få känna att måndag är lördag och det gillar jag. Livet som ger lite kontraster.

 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”När måndag blir lördag”

  1. Så mysigt att ni tar vara på tillfällen och att det inte spelar någon roll vilken dag det är. Min man ringde idag hem innan lunch och bad mig slå på kaffebryggaren för han ville komma hem och dricka kaffe med mig i det vackra vädret, få höra fåglarna sjunga, bäcken brusa och katterna leka på lägdorna. Livskvalité och kärlek.

  2. Åh så härligt. Vi gjorde en likadan kväll här hemma men tyvärr dokumenterade jag den inte. Så stor Er lille Findus har blivit. Vår Adrian är 8 månader nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *