Att fixa en fin entre

För mig är det viktigt att försöka göra saker ordentligt när man håller på. Hellre att spara lite och kunna köpa krukor, saker osv man vill ha. Jag har velat ha en fin entré och framsida, så nu var det krukor och några träd som skulle inhandlas och som jag sparat till.
Vi har bytt våra dörrar på framsidan och lagt sten, vi har gjutet om trappen men vi har fortfarande kvar att måla och göra ordning på balkongen, framsidan och ett nytt entretak. Jag valde lagerbladsträd och hoppas vi kan övervintra dem. Så satte jag i några plättar i luften.
Krukorna är i lättbetong, vet ej märke
På trappen fyllde jag Tine k korgen med en buxbom, murgröna, en krydda och en perenn.
Nu blir det roligt att komma hem, en inbjudande entre gör mycket för huset.
Idag skulle vi haft kalas för dotter, men det har vi skjutet på till nästa helg, så nu har vi en ledig lördag och alla är hemma. Ska tvätta altan, träna och göra fint hos hönsen. Nu ska jag fixa frukost till mina älsklingar. Så glad att jag äntligen köpt ny diskmaskin också, på torsdag kommer de och installerar den.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

20 reaktioner på ”Att fixa en fin entre”

 1. Snyggt!
  Lager går utmärkt att övervintra 😊
  har kanske haft lite för varmt och de tappar lite blad men det funkar utmärkt i alla fall 😊

 2. Superfint och ser verkligen välkomnande ut!! Fint med lagerbladsträd! Jag har planterat i höga zinkkrukor, med ett litet träd, krypvide höjd 70-100 cm. med hängande grenar på..i mitten + blommor runt om. Det ska vara fint på vår innergård, sedan är planerna att bygga en pergola.. det ska bli riktigt mysigt,hoppas jag!! Trevlig helg 🙂 😉

 3. åååå vännen så fint det blev!!
  Jag ska också greja ute i dag..
  Tack för såååå himla mycket inspiration..
  Du fattar inte vilken energi jag fick av att komma till dig!
  Ha en mysig dag!
  Kraaaam Katarina

 4. Åh, vilken mysig entré. Åh, dörrarna. Skulle verkligen vilja ha dubbeldörrar om det gick. Ha en underbar lördag kväll. Kram Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *