Att snart ha en 16 åring

Tiden går fort och snart är det dags att fira en 16 åring i huset. Världens bästa och gulligaste dotter!!
Hon är en lugn tjej som gillar att softa, titta på film, mysa hemma och är med lite kompisar ibland. Inga fester ännu eller annat bus så vi har det bra. Ibland är det jag som tjatar mer att hon borde ut och upptäcka mer, men hon är bara nöjd med att vara hemma och så följa med oss när vi åker bort och det är lika bra att vara tacksam för det så länge det är så.
Idag är det städadag i huset och imorgon ska min bloggvän Sallys hus komma hit på mys och sova över.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Att snart ha en 16 åring”

 1. Vilken fin tjej ni har. Ni ska vara glada att hon trivs hemma, hon hinner med det andra också. När vår dotter, nu 30 år, tog studenten ville hon inte delta på studentbalen för det är "inte jag" tyckte hon, utan hennes önskan var att få ha en grillfest här hemma med alla klasskompisar istället. Klart vi ställde upp på det och gissa om det var uppskattat.Det är så här jag vill fira något bra sa hon, "hemma där jag trivs och får ha mina bästa vänner, kan inte bli bättre".

 2. Din tjej är så vacker! Fint leende. Väldigt lika dig. Mina ungar har också gillat att vara hemma mycket och inte alls festat mycket. Men det betyder ju inte att de inte har ett stort socialt umgänge ändå. Då hade jag nog blivit lite orolig.

  Mysigt att Katarina kommer imorgon. Jag kan ju tänka mig hur kul ni kommer att ha!

  Kram Lena

 3. Heeeej vännen!
  Phuuu nu har jag äntligen landat hemma…..har varit mammataxi fram o tillbaka hela kvällen känns det som…
  Skönt att jag får komma till dig å vila upp mig i morgon…haha..
  Hon är så fin din 16-åring och på den sista bilden ser man verkligen vem som är hennes pappa…annars har jag tyckt hon är mest lik dig ju..
  Det ska bli så mysigt att få träffa er i morgon!
  Sov sött så ses vi snart..;)
  Kraaaam

 4. Fin dotter! 16 är ju lite trevande ålder, mycket som ska ske framöver…. Tycker det är toppen med barn som vill vara hemma. Min egen dotter var ju så himla blyg o försynt som tonåring, men vips när hon var 16 drog hon på musikfestival I flera dar med en kompis, men det gick ju bra. Men du, vilket kackel (lås in hönsen) det ska bli i stugan när Katarina hälsar på! Vad kul! Kram

 5. En sån Sötis :)Njut av tiden.
  Jag har en 17 åring som är lika lugn. Bara skola och fotboll. Jätteskönt, tids nog ska de upptäcka allt. Hon pratar om London och New York och jag gråter lite inombords.Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *