Skaldjur och ostar

 
Det blev fest igår på en vanlig sketen torsdag 😉 det bättre än när man förväntar sig att det ska vara finmiddag. Min man var på middag med jobbet så vi passade på att ha fest vi också.
 
 
För att det skulle bli lite mer mat, så gjorde jag även iordning en lax med fetaost. Fisk och skaldjur från Fiskhuset.
 
 
Sedan fixade vi också eget vitlöksbröd, det är ju så enkelt och gott. Inte för mig då, för jag äter inte bröd så ofta. Receptet hittar du här 
 
 
Så handlade vi lite olika sorts ostar. Jag går bara in i ostbutiken och ber dem plocka ihop lite, annars brukar man få smaka. Mina barn gillar också ost och för några hundralappar räcker det några dagar. 
 
 
Laxen blev väl godkänd med fetaosttäcke, så himla lätt att göra med en sås till. Barnen åt potatis till det också. Receptet hittar du här 
 
 
 
 Glas är gamla från Cervera, tallrikar Gerbera, servetter här, svarta underlägg här 
 
Sedan tycker jag nästan dukningen är det roligaste att lägga upp fint. Mina barn tycker alltid jag är tokig som lägger någon blomma eller gräs osv på tallriken, men det är viktigt för ögat tycker jag.
 
 
Jag som äter lchf, min tallrik såg ut så här…fast jag tog om tre gånger så gott var det.
 
Idag ska jag skjutsa sonen och en kompis på bio och jag och dottern ska titta på saker till hennes nya rum. 
 
 
Inlägg i samarbete med Matklubben
 
Ha en skön fredag, hoppas ni får en toppenfin dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Skaldjur och ostar”

  1. Jag måste bara fråga dig som bloggar så mycket. Vad får du din inspiration ifrån? De är ju inte varje dag man testar ett nytt recept, går på event eller hittar på något speciellt. När dagarna bara går med jobb, skola, läxor, städa, makaroner och köttbullar är de inte lätt att skriva nått. Du kanske har skrivit om de innan. Men de måste jag ha missat i så fall. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *