23 år tillsammans

 
Ljuslykta här, vas här , ljusstakar Tove Adam
 
Igår firade jag och min man 23 år tillsammans, men jag var inte hemma. Så ikväll tänkte jag be honom att vi lagar lite god mat och stannar upp lite i att tänka att vi håller fortfarande ihop. Man får verkligen jobba på ett förhållande, helst när barnen var små och jag studerade och det var skralt i kassan och man hade lite tid för sig själv osv. Men vi har kommit vidare och blivit starkare. 
 
 
Jag älskar att vara med honom, vi har så roligt tillsammans och jag kan inte tänka mig att leva med någon annan. Jag är den rastlösa, flyktiga med tusen järn i elden. Han är den mer ordentliga, som gillar det vardagliga och vanliga osv. Han är den som håller ordning på mig och fångar upp mig när jag är för mycket ute och drömmer :))
Vi är väldigt olika, men det är det som är kemi. Bra kemi.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”23 år tillsammans”

  1. Grattis till er!

    Det är ju precis sådär, man måste jobba på förhållandet och det är slitsamt när barnen är små och då är det viktigt att hitta rätt att jobba dig igenom det tuffa.
    Kram

  2. Grattis till er och alla år som ni tillbringat tillsammans. Önskar er många fina år framåt och att ni fyller dom med det bästa för er! Min gubbe och jag firar 30 år tillsammans nästa år, vi har varit ihop sen jag var 16 år.
    Kram och var rädda om varann:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *