Surdegar

 
När man jobbar hemma kan det ibland vara svårt att komma igång, man samlar på sig surdegar som man tänker att det kan jag ta imorgon. Men jag gillar inte det, surdegar alltså. Tankarna på det där jag borde göra eller ringa tar mer kraft än när man väl gör det som borde göras. 
 
 
 
Så idag fixade jag en massa sådana under en halvtimme och nu kan jag nöjt konstatera att det känns så mycket bättre. Nu kan jag fortsätta att göra det som jag hade tänkt från början, måla min verkstad och redigera höstbilder och slippa tänka på det där jobbiga. 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Surdegar”

 1. Jaa! Så skön känsla är man får bort några så’na!
  Just nu lägger vi om taket. Att veta att vi fått ett helt och fint tak ska bli såå gött. Det görs ju tyvärr inte på en halvtimme, men det där gamla taket med ett par läckor, det kan nog räknas som en riktigt rejäl surdeg 🙂
  Kram!

 2. Hej fina Lotta! Har lärt mej att det suger så mycket energi när jag spar "surdegarna"..numera försöker jag göra surdegarna / det som jag upplever som jobbigt först. Märker att jag då frigör energi till mej själv. Passar på att tacka för en trevlig blogg. // Kraaam.

 3. Surdegar gör sig bara i köket. 😉

  Jag avskyr när jag har surdegar som ligger på jobbet och bara surar till sig. Nope då får jag jobba över och ta tag i de där surisarna.
  Kram

 4. Hej! Stort tack för en trevlig blogg! Jag känner numera inte inspiration utan mer att du klappar dig för bröstet för att du har det så bra. Det förstår jag eftersom du jobbat för det och sliter som egenföretagande. Din blogg inspirerar mig inte längre så mycket. Som egenföretagare förstår jag att man måste ta in sponsorer men det känns onaturligt och krystat. Hoppas det går bra för dig. Kram Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *