Sprutmåla och en man från rymden

 
 
Nu har rymdmannen kommit för att måla min verkstad :)) Äntligen är vi igång, på gränsen för kallt så imorgon ska jag fortsätta själv.
 
Min man tror inte jag kan måla….hm..han har nog rätt i det här fallet. Det brukar bli färg överallt men det ser väldigt lätt ut med den här färgsprutan. Vi skaffade en lite mindre variant, ville inte lägga för mycket pengar på detta. Färgsprutan är från Bosch och du hittar den bland annat här 
 
 
Vi har använt utomhusfärg från Nordsjö som vi spätt med lacknafta så det inte ska bli för tjockt. Det här rummet kommer inte ha någon värme och är inte isolerat. Det finns el och lyse så jag kan ställa in en fläkt när jag är där. Jag ska ha två stora lampor hängande över arbetsbordet så en elektriker måste komma inom kort. 
 
 
Annars är det bara färgen som ska på för att jag ska kunna få lite mer ljus när jag ska stå där inne med mina jobb som tex. plantera och göra kransar osv och kunna fota. En verkstad helt enkelt för en kvinna 🙂 med arbetsbord, gamla möbler och hönsen som närmsta granne. Fatta att jag kommer älska detta ställe!
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *