Sminka sig till fest

Samarbete Fina mig
 
 
 
Å vilken fest vi fick!! Jag är så himla nöjd!! Lite bilder finns på instagram för kameran fick stanna hemma. Ibland får man bara vara där i nuet och ha kul.
 
Smiktips frågades det efter. Jag har skaffat mig en ny palett med ögonskugga från Clarins tokgillade färgerna från butiken Fina mig som du hittar här.
 
Jag använder alla de fyra skuggorna så här:

Börja med den färgen som är i högra hörnet längst ner. Den lägger du i ytterkant av ögat och i globlinjen, tänk lite trekant, men runda av yttersta kanten. Gå inte för långt ut så att man får känslan av att ögat tyngs ner. Använd sedan färgen uppe i vänstra hörnet över hela locket. Avsluta med den ljusaste skuggan mot ögonbrynet som high-lighter. Ta den mörkaste skuggan med en såkallad eyeliner pensel. Ta den mörkaste skuggan i paletten och doppa penselns kant i färgen ”tryck” dit ögonskuggan så nära dina egna fransar som möjligt.  Du kan även göra detta på dina underfransar.

 
 
Det där med smink har jag börjat tycka är roligt senaste åren , men jag sminkar mig bara någon dag i veckan. När man jobbar hemma är det ingen som bryr sig hur jag ser ut här ute i skogen. Jag är däremot väldigt noga med med mina krämer och rengöra huden varje dag. På bilden är det svårt att se, men det blev alldeles lagom glittrigt tycker jag. 
 
 
Mer sminktips kan vi ta framöver…nu ska Lotta lata sig och jobba vid datorn.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Sminka sig till fest”

  1. Fina Lotta, du är så vacker. Har du alltid varit, men lite extra nu 🙂 Det tror jag du känner själv också eftersom hela du strålar på ett helt annat sätt nu för tiden.

    Vad roligt att festen blev lyckad. Kram Josefin

  2. Grattis på födelsedagen och till nya looken! Fin färg på läpparna, kan du tipsa om läppstiftet skulle jag bli jätteglad!

  3. Snygging! Klänningen var supersnygg och du likaså! Härligt att ni hade en så lyckad fest, inte lätt att få ihop något så stort. Min man fyller 40 nästa år så vi får se vad vi hittar på, kanske mer lutar åt weekendresa än fest men man vet aldrig. Kanske både fest och resa! 🙂
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *