Paket

 
Jag fyllde 40 år i februari, jag hade ingen stor bjudning då för jag valde åka till London med familjen. Istället blev det en 40 års fest med mina närmsta kompisar igår. När man går ihop sådär många kan man satsa lite mer, så vi hade livemusik (min bror sjöng) , discjockey och dricka till maten osv till 115 gäster. Det blev så lyckat och vi har ju träffast i minst 6 månader för att planera detta. Det bästa är ju människorna, se alla sina fina vänner de allra närmsta (för alla kunde jag tyvärr inte bjuda alla), se dem dansa på kvällen och ha kul det är så underbart! Jäkla vad vi dansade!!! och allt flöt bra. 
 
Här ser ni vilka vänner jag har, det där med presenter hade man inte förväntat sig men å vad de fixat.
 
 
 
 
Den här veckan är det höstlov för barnen och jag planerar allt jobb hemifrån. Det blir lite av varje, så lite utflykter också. Hoppas du får en bra vecka. Ta hand om er! Ni är bara bäst mina fina bloggläsare, jag är så lycklig lottad som har er.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Paket”

  1. Annalena Carlsson

    och vi bloggläsare är lyckligt "lottade" som har din fina blogg att inspireras av. Laddar för att våga börja blogga själv/kram annalena

  2. Vi hade stor fest när vi fyllde 30, jag och min man, men inte när vi fyllde 40. Jag kände mig så uppfylld av allt som hände i livet ändå så det hanns inte med. Nytt jobb, nytt hus…nej, det finns gränser för vad man orkar arrangera. Men när vi fyller 50, ja då blir det ett 100-årskalas som ska gå av med en smäll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *