Problemhår

 
 
 
 
Min dotter har lite problem med sitt hår då och då och jag fick förfrågan att i samarbete med Waterclouds Relieve prova deras shampoo och hairmask som kan hjälpa till att förbättra problemen i håret. Shampoot är bra för hår med mjäll, fett hår eller klåda så nu hoppas vi på att det ska kunna bli lite bättre. Som tonåring är det ganska vanligt med fett hår även om man duschar ofta. Man känner direkt att Oil Cure harimasken har en frän doft och det känns som klådan minskar i hårbotten. 
 
Någon annan som testat och tycker det funkar bra?
 
Produkterna säljs tex. HÄR 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Problemhår”

 1. Alltid bra med tips på bra produkter! John Masters Organics – Evening Primrose Shampoo for Dry Hair är annars ett bra schampo. Jag fick tips av min frisör om detta då mitt hår blev fett snabbt samtidigt som hårbotten var torr och kliade. Det inte billigt men drygt och är det bästa schampot jag haft.

  Kram!!!

 2. unique 1 har ett fantastiskt schampoo eller tvålbalsam eller vad det heter, torkar inte ut håret på samma sätt som ett schampoo. Finns en återfuktare spray som man ska ta i sin. Suveräna produkter och jag tror att man kan köpa de på nätet annars finns de hos frisörer.
  Hoppas hon får rätt på håret.
  Kram

 3. Hej!
  Jag fick tipset att bara tvätta håret 1 gång i veckan. Jag är nu nere i 2 gånger och det funkar toppen! Jag använder schampo från Kevin Murphy och schamponerar alltid två gånger vid varje tillfälle. Även det efter tips från min frisör. Supernöjd! Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *