Pumpor till Halloween

 
Godmorgon lördag, idag har min lillebror och två killar Musikquiz i byn och ska sjunga på pubafton. Tänkte jag skulle lyssna på honom. Han är superduktig. Min mamma har också börjat i kör och jag sjöng alltid förr, men valt bort det för blogg och företag. Min man är med i festkomitten i byn så han blir nog borta större delen av dagen när de kör pub. Kul att det finns lite för dem här i byn, men jag själv är nästan aldrig där, men nu måste jag ju gå.
 
Helgen kommer springa på rätt bra och imorgon ska jag måla igen min verkstad..mycket färg blir det 🙂
 
 
 
Det blev bara fyra pumpor för oss i år, men vi är väldigt stolta över dem. Den största ska få ansikte och ljus i sig.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Pumpor till Halloween”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *