Lökarna i jorden

 
Kläder här, mössa här 
 
Idag kom lökarna i jorden, skulle kunna tänka mig några till, men det viktigaste ut med berget är klart. Man blir så glad på våren när de kommer upp. 
 
 
Jag sitter och planerar något kul på höstlovet för mig och barnen, kan tänka mig en sväng till Örebro som är en favoritstad för mig eller något annat kul. Vi får se vad vi hittar på, kanske mormor vill ut och åka igen.
 
 
Jag har verkligen haft många roliga resor detta år och upplevelser och till helgen blir det ytterligare ett, jag ska på asia spa i Varberg med alla mina 40 åriga tjejkompisar som fyller i år. Vi ska ge det till varandra istället för presenter. Så det blir snart att packa väskan igen.
 
Nu ropar han att maten är klar, bäst att komma. Ha en fin kväll mina fina bloggläsare. 
 
P.s HÄR kan du vinna biljetter till MÅBRA kväll
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lökarna i jorden”

  1. Hejsan, din blogg är verklig otrolig! Man blir så inspererad 😀 Men tänkte bara snabbt höra, är det du som tar bilderna med självutlösare och så eller har du någon snäll hjälpbreda som ställer upp som fotograf?

  2. Min första kommentar här hos dig, inspirerande blogg du har. 🙂 Här är tanken att fixa lite lökar i jorden omgående, då jag inte hunnit med det innan. Så idag blir det en tur bortom handelsträdgården, så får vi se om jag får tag på några. 🙂 Kramizz och ha en bra tisdag/Laila

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *