Lotta på Lantliv

 
Tidningen Lantliv ville göra en intervju med mig hur det är att kunna leva som bloggare. Tidningen Lantliv är en av mina favorittidningar så det var extra kul tycker jag. Nu lever jag inte bara på bloggen ( några av mina reportage hittar du här ) utan gör en massa olika saker men det är en stor del av mitt företag och ni alla som läser här är en del av den resan att jag är här nu. Så jag passar på att säga tack, tack till er mina fina läsare.
 
 
Intervjun hittar ni HÄR
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Lotta på Lantliv”

  1. Åh vilket fint reportage om dig och din "resa" lantliv är mitt favoritmagasin också liksom fyra årstider är min favoritblogg! Tack för att du delar med dig av din vardag och på så sätt förgyller min 🙂
    Kram Anna

  2. Britt Thormeyer

    Härlig läsning,håller med inlägget innan.Du är en sån härlig person som delar med dej av ditt liv.Din blogg läses alltid först å sist hos mej.kram

  3. Vilket fint reportage i Lantliv. Ja, du kan verkligen inspirera och leverera på många olika sätt vilket gör att man varje dag vill hälsa på dig i din blogg. Tack för allt du delar med dig. Ha nu en riktigt härlig dag. Själv ska jag pyssla med att tillverka smycken, gjuta ekol.sojaljus mm till en kommande julmarknad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *