Sköna höst och vinterskor

Samarbete Sharpman
 
Jag har förmånen att få visa er nyheter från butiken Sharpman. Nu har de fått märket Shepherd i butiken och det är de skönaste skorna jag gått i på länge. Just nu när det är lite kallt och grått ute så är de så sköna att stoppa fötterna i när man kommer ut. För mig är detta riktigt bra Lottaskor som jag kan ha både till staden och här ute på landet. 
Ikväll har vi varit ute och gått, så himla härligt fast det regnar och är mörkt. Är man två går det lättare.
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Sköna höst och vinterskor”

  1. Jag är inne på mitt tredje par av samma skor (köper bara exakt likadana när de tar slut) och jösses, skönare vinterskor finns inte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *