Jag älskar honom för det…

 
Igår höll jag på att pynta hela dagen, så när min man kom hem så var det fint överallt. Han kunde ju ha gnällt på mig att jag är så tidig, men sådan är inte han. Han ler lite så tittar han på mig och ställer han sig och sjunger och lagar köttbullar med fiberhusk så det blir Lchf som smakar gudomligt gott.
 
 
 
Det visar sig att han har handlat julskinka också, så det blir lite julmat. Jag som inte ätit lunch på dagen äter med hela ansiktet och säger – åååååå, så gott… typ 10 gånger. Det är sånt jag älskar honom för, att han gör allting ännu lite bättre och mysigare. Att han höjer vår myskänsla med att laga mat och att jag ser i hans ögon att han uppskattar att jag gör fint. Det är kärlek för mig…
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Jag älskar honom för det…”

 1. Åååå, ja det är precis så kärlek är.
  Kan känna igen det i min man. Han ler åt mig och mitt fixande och vet att jag ju älskar att hålla på med det.
  Kanske visslar han inte, för han är sååå kinkig när han är hungrig, ha ha ha. Men när vi sätter oss, sippar lite vin så är allt bara så där harmoniskt.
  Så som jag alltid önskat mig i mitt liv. Med dottern som njuter lika mycket.
  Bästa!
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 2. Såå fint! Det är kärlek det…❤️ Att låta varandra hållas med det man gillar att göra allra mest. Du pysslar och gör vackert i ert hem och din man verkar laga gudomligt god mat. Hur blir det bättre än så? Känner igen mig i rollerna. Önskar er en Trevlih Helg! Kram Karin.

 3. Vad mysigt och härligt det låter och något även jag känner igen mig i 🙂 Jag pysslar och donar och sambon lagar mat. Trevlig helg. Kram Louise

 4. Åhhhh du verkar ha det så fint och mysigt hemma, jag skulle vilja flytta in!!! Kanske en ide, relais för själen,typ lite b&b, det är så vackert, allt hemma hos dig!! i all stress tror jag många skulle uppskatta det.

  kram

 5. Vilka vackra ord du säger om din man! Det är riktig kärlek, <3 tack att jag kan följa dig.. hittat dig nu och är överallt.. finns så mycket fint hos dig! ;)kör du Lchf, fungerar det? har du skrivit om det! Är lite dålig på att hitta! hade fö bråttom i förra mejlet! Är din bok slut??
  Kram Laila från Norrland Skellefteå (Kåge)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *