Börjat julpynta

Idag har jag börjat julpynta. Rum för rum har jag gått igenom vad som ska upp. Lite blommor och så kärlek. Det är så mysigt att titta igenom vad man har och vad man ska skaffa lite mer av. Jag kom fram till att jag har det mesta redan, kommer bara behöva lite mer blommor framöver. Så gran förstås. Nya stjärnor från Allrum blev det i år, men det andra pyntet är sig likt, ja nästan.
Nu har jag badrummet kvar och sedan finns det tid att lägga på julmarknader, konserter, vänner, bakning m.m
Å vad det här är härligt!! Väntan. Väntan till jul.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Börjat julpynta”

 1. Härligt!!

  Jag har tjuvstartat lite jag med…en hyacint och en liten rumsgran är på plats men i helgen så åker nog lite mer fram. Ska iaf ta in jullådorna och gå igenom vad som finns, vad jag ska använda, vad som ev behöver en makeover och vad som ska kompletteras…jag ÄLSKAR denna årstid och väntan inför jul!

 2. Første gang jeg er innom bloggen din. Så koselig blogg du har. gleder meg til å følge deg og har linket deg til bloggen min nå.

  Så koselig du har gjort det. Kan nesten ikke vente til neste helg da skal jeg begynne her i huset også.

  Ønsker deg en fin førjulstid!

  Klem

 3. Mysigt!! Har börjat pyssla så smått, väntar hem lite mer nya möbler, som ska piffa upp min lhg. Har ju renoverat länge nu…snart klart…SKÖNT!! Tar lite tips ifrån dig, du har så fint o MYSIGT!! 🙂 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *