En brun jul

 
Det är så roligt att få piffa här hemma och ha er som uppmuntrar och så rara mot mig. Det är alltid roligt att titta in på bloggen och se vad ni skriver. Jag vet att många av er följer mig på instagram och facebook och sätter like där. I vilket fall så har bloggen ökat med flera hundra besökare sista tiden och det extra kul.
 
På ett av månborden blev julen så här hos oss. Mycket bruna toner som jag faller för just nu. De små granarna och ljusstakarna finns i olika butiker, jag köpte på Esq i Linköping. I krukan från Louise Interiör har jag satt en gren av snöbär, tror den inte finns längre för det var ett tag sedan. Var lite försiktiga med snöbär om ni har småbarn. 
 
 
 
När jag är ute och åker så älskar jag att besöka blomsteraffärer, där finns alltid fint pynt, som dessa fåglar eller små kottar som tex. hänger sedan i grenar eller granar.  
 
 
Ta hand om er och imorgon får ni se årets pepparkaksbak på bloggen. Nu ska jag fortsätta med min bokföring.
 
P.s För den som vill så tipsar jag också om att det är Crazt days hos Bootz HÄR 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En brun jul”

  1. Lotta du är en sann inspiratör! Tyvärr är väl jag en av dem som undviker lite försynt jul-världen just nu och ett bra tag till, ja till typ lucia i alla fall. Kan du inte sända över en liten jul-gen? :=) Jag får ångest och hjärtklappning av att tänka på den, finns inte den minsta anledning till det egentligen, men jag längtar fruktansvärt till januari… kram du!

  2. Hej!
    Såg din blogg på topplistan, grattis! Så häftigt! Kollat din blogg den senaste veckan, så fina bilder du tar!!!
    Skulle bli jätteglad om du besökte min kompis och min blogg och lämnar en kommentar! Skulle bli så glada!!! 😀

  3. Ja, brunt är uuuuunderbart! Den bruna julen gör sig så bra hemma hos oss också och till helgen ska jag gå "all in julpynt" 🙂 Brunt, kottar och grenar blir det hos oss, någon liten rumsgran också kanske och så småningom en riktig gran!
    KRAM!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *