Årets pepparkaksbakning

 
Min mamma gör så himla god pepparkaksdeg som vi får hämta varje år, så igår var det dags att baka årets första pepparkakor. 
 
 
 
Båda barnen älskar jul och allt som hör till så de var laddade och vi satte igång med julmusik och glögg. 
 
 
 
 
Å sedan doftade pepparkakor i köket och elden sprakade och det kändes ända in i hjärtat av vi är på väg mot jul. Nu saknar jag bara lite snö. 
 
Ikväll ska jag på restaurang och äta italienskt. Det är mina vänner från den tiden då jag jobbade i inredningsbutik. Det ska bli så himla mysigt att träffa dem och för mig som jobbar hemma är det värdefullt att ha många vänner som vill träffa en så man slipper känna sig så ensam. 
 
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Årets pepparkaksbakning”

  1. Härligt med pepparkaksbak, Jag skaffade inspiration till pepparkaksbaket senaste veckoslut från santa Park… Härliga pepparkakshus de hade konstruerat, skall försöka mig på ett….

  2. Så jättemysigt att baka med sina barn, det har jag gjort mkt. förr i tiden!! I morgon ska jag baka med min dotter o mitt lilla barnbarn 3 år, han tyckte det var så roligt förra året, att sätta dit russin o pensla lussekatterna, samt att själv få baka lite 🙂 Det ska bli toppenkul 🙂 Tack för att jag får dela dina fantastiska foton av ditt vackra hem! Du/ni har det sååå mysigt!! Kram på er!!

  3. Åhhh, så härligt! Känner doften ända hit. Håller med dig om det där att vara ensam, själv har jag varit sjuk ett bra tag och kommer nog inte tillbaka till arbetslivet alls pga en muskel/ nerv sjukdom. Det är mycket ensamtid så att träffa tjejerna, syskonen, barnen osv betyder så oändligt mycket. God jul och hoppas ni får en fin december, jag följer varje dag. Betyder jättemycket att läsa din och andras bloggar när man är ensam, känns nästan som jag känner dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *