Porslin

 
Jag har sparat ett tag för att köpa nytt vardagsporslin här hemma. Jag har haft samma sedan jag jobbade på Cervera för ca 10 år sedan, en i Höganäs stengods som nu bara var 2 tallrikar kvar. Så jag har fått använda finservisen, fast den är inte så fin den heller. Den har också många trasiga tallrikar som jag skulle vilja uppdatera nya till.
 
 
 
Jag har funderat ett tag och jag fastnade för Gerbera. Jag behöver något som jag även kan ha i mitt jobb när man gör en dukning tex. Jag har köpt den genom grossist, men jag såg att den tex. säljs här 
 
 
Det är toppen att man kan ställa in dem i ugnen för vi har ingen micro. Så nu ser jag fram emot middagar här hemma och det här ska användas varje dag. Jag gillar inte när man köper något som ställs in i skåpen. Jag använder allt som jag har så mycket det går, det ska inte sparas. Jag har redan lite Gerbera sedan förr. 
 
Ha nu en bra dag så får ni höra mer snart vad jag gör i Skottland.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Porslin”

 1. SÅ snyggt! Älskar porslin som gör att det är lite roligare att servera mat på och att det ser mycket finare ut som tex när man har gäster

 2. Så fräscht med det blå o vita ! Det är något jag aldrig haft men är beredd att tänka om 🙂 var kommer de fina blåvita kaffekopparna eller är det tekoppar ifrån ?
  Allt gott!

 3. Så fräscht med det blå o vita ! Det är något jag aldrig haft men är beredd att tänka om 🙂 var kommer de fina blåvita kaffekopparna eller är det tekoppar ifrån ?
  Allt gott!

 4. Jättefint! Lite Lotta, fast i den stil du har nu. (Tänk att man kan tycka sig veta en persons stil fast man aldrig träffat henne 🙂 )
  Till Anna: jag gissar att kopparna är från Spode…
  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *