Min hall

 
Tänk vad många gånger ni sett mitt hus 🙂 men ni verkar hänga kvar så jag visar det några gånger till hi.hi. I hallen vill jag alltid ha rent på bänken, så där brukar Lotta tjata hål i huvudet på dem här hemma om de slänger saker.I byrån däremot ser det ut som kriget.
 
Många som undrar hur man kan ha så städat hem som på bloggen, och sanningen är den att jag har också rörigt såklart och det visar jag ibland på instagram istället, men när jag städar går det fort som tusan för jag älskar att rensa och allt ska ha sin plats. 
 
 
Stol här, byrå här, matta här, spegel kommer ej ihåg butik, tavla och vas här
 
Det enda som är nytt i detta rum sen sist är mattan från Day home, den är så fin tycker och skön att gå på. 
 
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från vår hall hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Min hall”

  1. Ja, ibland klagar folk på för "perfekta" bilden, men vem vill visa och se stökiga bilder egentligen? På en inspirationsblogg? Neeej… superfin hall! Inbjudande!

  2. Jag gillar verkligen din stil och man blir så inspirerad när man följer din blogg. Alltid lika kul att gå in och se hur du har det. Kram kram

  3. Den här svarta stolen funderar jag på, den är så fin o du har postat en länk på den, tyvärr så finns inte butikssidan längre/nu. Vet du vad det är för märke på stolen så kan jag leta upp den själv?
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *