Ny blogg och hemsida

 
 
Jag har en duktig tjej och bloggare som håller på att jobba med min nya blogg/hemsida. Hon heter Lillalie. Något jag varit igång med länge, men aldrig blivit klart.

Jag har fått många kommentarer om att ni vill se mina bilder större, så den nya bloggen kommer se ut ungefär som denna bara att jag kan ha min hemsida också kopplad till den. Ni kommer att styras om så det blir som vanligt och mitt arkiv följer med osv.

Nya saker kan vara lite läskiga, men ibland behöver man gå vidare. Nu har jag legat på blogspot i 5.5 år och känner att jag behöver komma lite vidare. I år har det varit ett mål för mig att fixa blogg, hemsida, lära mig mer om foto och redigering och utveckla min utrustning. Teknik är inte mitt största intresse, men det måste funka.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *