Intervju med Corren

 
Muggar Allrum

Idag har vår lokala tidning varit här, jättekul men mycket frågor och nu blev jag visst trött.

 
 
Telefonfodral Michael Kors Appel butik på Väla
Hon undrade mycket hur jag tänker omkring bilder, mitt företag, blogg osv. Ibland är det svårt att svara då det bara blivit som det blivit. Men det är kul att bli intervjuasd för då får man fundera lite på det som varit.
 
 
Hon undrade också hur en dag ser ut, som idag en hemmajobbardag. Min dag idag har varit städa lite för reportage, fixa mig, skicka bilder till Norge, skicka faktura för bilder som kommer i Allt om trädgård fixa sommar, maila med en tjej som håller på med min nya hemsida/blogg, kolla mailen, svara på det man hinner och så blogga och lite instagram. En vanlig jobbarhemma dag!
 
 

Hoppas du har det bra, nu ska jag hämta min man som ska jobba hemma länge..så mysigt.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *