Lyssna på sin kropp

 
 
 
Det går mot vår, jag har ändrat lite i min träning. Jag går två promenader i veckan ca 6 km och så springer jag en kortare runda på 3.4 km två dagar i veckan. Om jag hinner så följer jag med till gymmet i byn. Jag jagar inga kilo längre, träningen har blivit ett behov jag längtar efter, inte alla dagar men de flesta. Ibland är det skit att komma ut, men herregud så bra man mår efteråt. Min vikt står still, jag har snarare gått upp ett kilo, men jag har hittat en balans och jag mår så bra. När jag är hemma och med min familj äter jag lchf och när jag är borta eller bortbjuden kan jag äta lite vad som helst om inte magen säger ifrån.  

 

 

Det tog mig halva livet att inse att röra på sig är livskvalité och glädje och jag hoppas att jag finner motivation att fortsätta. Jag lyssnar på min kropp och jag säger till mig själv att jag gör det här för min egen skull. Jag är banne mig värd detta och tar denna tid. Så skiter jag i vad alla andra tycker om ”lchf och träna inte för mycket” för jag vet själv att träningen inte är alltid kul och jag har fortfarande en mage kvar och minst 5 kilo osv. Jag har hittat min balans och jag har fått så mycket livsglädje….fråga min man :)))

 

 

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Lyssna på sin kropp”

 1. TACK för att du delade med dig, för den motionsdosen är något som också passar mig! Får jag fråga vad för mössa du har, som passar för en svettig knopp, för själv springer jag med stickad mössa än o det känns inte helt ok hela tiden?! Ha en bra dag! Mvh Linda

 2. ÅÅÅHHHH jag blir så glad av dig!! Har det senaste halvåret tränat och ätit rätt men ingenting händer på vågen, men nu har jag följt lchf i snart en månad, ska väga mig på måndag första gången efter det och jag hoppas så att jag ser någon förändring, mina byxor har börjat hänga så nåt har ju hänt i alla fall!! Du inspirerar mig oerhört, både med din viktresa och yrkesresa, jag är också i uppstart för mitt inredninbgsföretag!Följer dig och din lbogg/insta med glädje varje dag! Kram och lycka till med allt!

 3. Linda igen...

  Förlåt, är ej riktigt vaken… Du lägger ju oftast länkar så också nu, men vet ej om jag hamnade rätt hos Peak o vad mössan heter…?

 4. Vad duktig du varit/är. Inspirationskälla nr.1
  Har också kommit igång med träningen och ska börja löpträna men bor i norr så snö och kyla sätter stopp ibland. Dåliga grusvägar med…men det finns ju inga ursäkter egentligen.
  Hur mycket har du gått ner egentligen och vad väger du nu
  Kram och Lycka Till!!

 5. Träning ger mer än kondition och muskler. Det är svårt att tro innan man kommer igång, men att träna påverkar ju också humöret – man blir piggare, gladare och mer positiv överlag. Är det alla endorfiner tro? 🙂 Älskar verkligen löpning/jogging, nästan alla kan göra det och man kan ta det i sin egen takt. Lugnt eller snabbt, eller lite blandat.
  Men det viktiga är ju att man gör något man mår bra av i längden. 🙂

 6. Träningen har gett mig så mycket också, man blir så mycket lyckligare av det och jag tror inte dom som själva varit med om det förstår det. vad gör några extra kilo om du är lycklig med ditt liv? ingenting!

 7. Jag suckar och surar, på mig själv, för nu har jag inte varit ute och sprungit på 2 veckor. Jag har tusen ursäkter men inte en enda vettig. Usch va besviken jag är men nä nu ska jag inspireras av dig, igen.
  Kram

 8. Jag har läst och följt din blogg i över ett år nu, det är mycket intressant och inspirerande! Det mest fantastiska med din "resa", (som jag hoppas att alla kan ta till sig), är du är en helt vanlig tjej med ett helt vanligt liv som har gett sig den på och vågat prova sina vingar! För mig är du den modigaste! Det är ditt mod som är den stora inspirationskällan – inte att du gått ner i vikt eller att du har en känd blogg eller att du är en duktig fotograf, (det är ju i för sig fantastiska effekter av ditt mod) utan att du har haft och har det stora modet att uppfylla din dröm! Och att du delar med dig så frikostigt av dina modiga strapatser! Jag känner inte dig alls men känner ändå mig stolt över dig som kvinna/människa/mamma! Du är värd all framgång! För jag förstår att du kämpar! LyckoKram från en Gråndie

 9. Du gör det så bra! Jag har efter att ha läst Martina Haags bok Heja,heja börjat jogga så smått. Har alltid haft så svårt för det och egentligen inte ens velat, men så tänkte jag efter boken att jag ska testa en gång till, och det var så jäkla skönt. Blev lite full i skratt när jag såg att du har röhnischkläder,jag gillar dem och fick för mig att kolla hemsidan igår. Blev så överraskad och glad när jag insåg att det är ett svenskt märke, jag trodde ju att det var tyskt eller nåt.

  Kram,
  Jenny

 10. Hej Lotta!
  tack för att du inspirerar och peppar en oftast glad men ibland trött och omotiverad mamma! Det behövs!

 11. Ååå…men Lotta…
  Du fattar inte hur mycket jag behövde det här nu!
  Jag sitter här alldeles tårögd framför datorn på jobbet. Ska snart iväg på spinning och vill verkligen inte…huaa…känner mig trött o frusen.
  I måndags var det ännu värre och då åkte jag faktiskt hem istället. Men det går ju inte… Jag vill ju bli av med de där nedrans kilona som smugit sig tillbaka… nu känns det liite bättre och jag tänker att det går nog bra bara jag kommer iväg. och sen efteråt… å vad det kommer kännas skönt!
  heja heja dig, oss, alla…heja heja alla..;)
  Kraaaaaaaaaam du sötisen..;)

 12. Lätt för dig att säga. Du kan styra ditt jobb och arbete som du vill. Vi andra som inte kan det är det inte lika lätt för. Jag skulle vilja se hur du löser livet om du skulle jobba 8-17…

 13. Vilket härligt sprudlande inlägg! Och precis, det är det som är framgången tror jag. Att träna för att må bra. Sen kommer det andra eventuellt på köpet.

  Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *