Lotta i radio

 
Bild Cecilia Möller från min bok 
 
Då är jag redo för direktsändning i radion om en och en halv timme, ratta in radio Östergötland P4  mellan kl 7.30 – 8.00 så ska jag prata om att blogga, min bok  och mitt företag som fotograf. 
 
Har ingen aning om vad vilka frågor det kommer bli, så det blir spännande. Tänk att när jag startade bloggen trodde jag inte det skulle både bli en bok, få vara med i tv och nu radio. Jag brukar tänka på dem som mitt första bloggår undrade ” vad ska du ha den där bloggen till” . Svaret då är samma som nu, att dela glädje med andra, mitt intresse för inredning och pyssel och få vänner genom bloggandet. Bloggen blev lite mer än så, kanske är det svaret många vill ha att det ska leda till något, att bloggen ledde till företag och så mycket mer. Men för mig kommer alltid bloggandet vara främst glädje, genom glädje kommer man långt. Eller som jag säger…”en måste ha lite roooooligt , på ren östgötska” :))
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Lotta i radio”

 1. Hej Lotta!
  Hörde dig på radion på väg till jobbet idag. Du var jättebra och du utstrålar så mycket glädje. Med ditt budskap förmedlar du att allt är möjligt om viljan finns.
  Kram från Kerstin

 2. Hej modiga Lotta!
  Nu har jag som bor i Radio Göteborgs upptagningsområde lyssnat på dig på Radio Östergötland 😉 Toppen det här med internet och att kunna lyssna i efterhand. (Y)
  Kul att höra din röst och hur du utvecklats på din resa. Varmt lycka till i framtiden och med allt du företar dig.
  Kramar <3
  Britteli Ekman
  Alingsås

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *