Scandic Crown i Göteborg

 
Å det blev en snabbvisit i Göteborg, men vi är så nöjda. Vi har bott på Scandic Crown i Göteborg och det var toppenbra. Det var så lätt att bara svänga av motorvägen och hitta dit och parkering under huset, sånt uppskattar man när man bor på landet 🙂
 
Jag har blivit van att köra lite överallt nu och det är oftast en baggis att köra bil, det enda som kan hända är att man kör fel. På kvällen gick vi på restaurang och så provade vi spabadet på hotellet. Där satt ett gäng med karlar och drack öl, men vi är inte så fina kanten så tryckte ner våra ändor där också. 
 
 
 
 
Så roligt att få med mamma på lite äventyr, hon är ju annars mest hemma i byn. Frukost på hotell är nästan det bästa och nu när barnen är stora kan man sitta och njuta länge. Rummet var fint och sköna sängar, så vi sov gott inatt. 
 
 
 
 
 
 
Sedan bar det av ut på staden, men det får vi ta imorgon för nu måste jag snart sova när jag ska upp tidigt för att ta mig till radion i Norrköping.
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Scandic Crown i Göteborg”

  1. Så mysigt! Skönt för din mamma att få lyxa till det lite. Häftigt med fest i skolan som ni äger!
    Kram Stina
    PS Vad kul att du bokat fotografering med Anna på Öland(trädgård) som jag tipsat dig om DS

  2. Heléne Holmberg

    Hoppas ni har haft ett fint besök i Gbg. Ännu bättre om några veckor när det börjar knoppas och bli grönt. Linnégatan med sina uteserveringar är att rekommendera.
    Ett tips är att stanna upp i och runt Borås. Finns många härliga gårdsbutiker. Återkommer gärna och delger mina smultronställen om intresse finnes. Kram från Göteborg .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *