Lite påskinspiration

 
 
 
Tjohoo nu lämnar vi huset och barn och lämnar över till våra släktingar för att åka på matresa med Stena line. Några dagar med mannen blir toppen. Under tiden bjuder jag på lite mer påskinspiration och bilder hur vi haft det kommer när jag är hemma.
 
 
Påskpynt här
 
 
 
Det är otroligt så mycket som händer just nu, två lokala tidningar kommer skriva om mig inom kort, både Corren och Länstidningen de har uppmärksammat mitt företag igen (har redan varit med några gånger ) och igår kom det även mail från Tyskland som vill ha med mig och min tyska bok i 4 sidor i Living at home. 
 
Så tack till er alla som tittar in som vill läsa och titta på mina bilder.
 
P.s Jag har mailat bloglovin att det inte går att se mina bilder i deras uppdateringar på mobilen, de förstår inte varför, men försöker att lösa det snarast. 
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lite påskinspiration”

 1. Vad lustigt! Jag sitter just här med en Living at Home i handen. Första gången jag köpte den, men det är en fin tidning som jag nu har anledning att köpa fler gånger… 😉
  Ha en fortsatt fin resa!
  Kram Elle

 2. Först och främst – vilken snygg blogg du har fixat!

  Sen, tack för en bra bok! Jag gillar verkligen att bläddra igenom din bok, den kommer få en plats i köket för att lysa upp!

  Härlig bilder och härlig inspiration för lite vårkänsla.
  Kram

 3. Trädgårdspyssel är så himla kul. Har en kolonistuga som jag besökte idag. Tror nog jag ska plocka med mig lite ris därifrån och piffa till lägenheten lagom till påsk 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *