Allt i hemmet

 
 
Nu ni vänner har jag i samarbete med Bonnier ett kanonerbjudande till er på tidningen Allt i Hemmet, ja inte bara tidningen utan även fina Swedish Grace skålar och två söta ljuslyktor.
 
 
 
 
Erbjudandet som jag får ge till er är,  4 st tidningar av Allt i Hemmet + 2 Swedish Grace skålar + 2 st ljuslyktor för bara 98 kr + (porto 34.50) Skålarna är hur söta som helst som små plockskålar, gillar det porslinet och sålde mycket av det under min tid i porslinsaffären. 
 
 

 
 
För att komma till erbjudandet så klicka HÄR
 
Där i hittar du ibland också mina reportage 🙂 i samarbete med Allt i Hemmet
 
 
Trevlig kväll
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Allt i hemmet”

 1. Trädgårdsnörden

  Vilket erbjudande…!!
  Det är ju samma som man blir erbjuden överallt annars ju…vad är skillnaden just hos dej??

 2. Trädgårdsnörden, du är på rätt spår. Lotta erbjuder inget speciellt, hon gör bara reklam för att prenumerera på Allt i Hemmet. Vem som helst kan gå in på Allt i Hemmet och ta del av detta erbjudande, man behöver inte veta något om Lotta som bloggar eller gå via hennes blogg.

 3. Jag väntar på min första tidning nu men jag fick med 4 muggar, 1 pläd och en kudde vilket passar mig perfekt för det ska jag ha i husvagnen som vi placerar ut om en månad.

  Kul att du visar bra erbjudande oavsett om det är samma som på andra ställe!

 4. Jag tycker det är bra att Lotta tipsar om erbjudanden. Att inläggen är sponsrade är ok, det är klart man ska ha ersättning när man gör reklam. Det som inte är ok enligt mig är att Lotta uttrycker sig som om hennes erbjudande ger något extra och det är ju inte fallet här.
  Kram Monika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *