Kynakulle bed and breakfast

 
Nu måste jag tipsa om söta Kynakulle bed and breakfast, det var en höjdare att sova där. Vilken gullig stuga vid sjön och egen brygga.  
 
 
 
 
 
Jag var ute och sprang på kvällen och naturen är så fin i Dalarna. 
 
 

 
På morgonen när jag vaknade låg det bröd i en korg utanför dörren och kvällen innan så stod det en korg med frukost på bordet. Jag brukar nästan aldrig äta bröd, men imorse slog jag till på en när de fixat så fint 🙂
 
 
 
 
Så letar ni en liten stuga att bo i Dalarna kan jag varmt rekommendera Kynakulle, där trivdes jag. Det där varma och mysiga som är svårt att få på hotell. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Kynakulle bed and breakfast”

  1. Kul att du trivdes hos oss!! Härligt när någon uppskattar inredningsdetaljer och lugnet i vår lilla stuga. Alltid när jag är där nere o städar eller grejar så får jag lust att flytta dit!! Det är någon sorts frid där tycker vi!!! Välkommen tillbaka till det vackra Dalarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *