Vattenbehållare

 
 
När det var varmt en dag så beställde jag denna vattenbehållare från Rice på Inreda. Den blir toppen att ha vid poolen i sommar. Det blir så himla varmt där nere mot väggen så jag klarar nästan inte av att sitta där så långa tider. 
 
Idag är jag på väg hem från Dalarna, ska svänga förbi och hälsa på min skribent Helena Köhl med bloggen Drömhus. Om det blir som vi tänker oss så ska vi luncha på staden och kolla in butiken Tullhuset som har reklamplats här på min blogg. Sedan blir det en helg hemma innan det är daga för Landskrona. Allt gott och ta hand om er. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Vattenbehållare”

 1. Så du ska förbi Västerås idag.

  Tullhuset är jättefint, inte så stort men mysigt. Om du ska dit får ni passa på att ta en lunch på Kajplats 9 som ligger precis bredvid. Flera goda fisk och skaldjursrätter.

  Välkommen till Västerås! 🙂

  Mvh Frida

 2. Kristin Persson

  Men vilken gullig! Kanske man skulle ha i båten våran!
  Måste jag kolla in. Och du är så himla duktig på det du gör!! Är så imponerad av dig! Själv kommer jag troligtvis sätta mig i skolbänken igen vid 40 års ålder!! Är ett måste, orkar inte jobba som undersköterska något mer! Tyvärr.

 3. Åh jag köpte 4 litern! 🙂 Jättebra att ha i förtältet i sommar och att ha med när vi går till stranden. Barnen är superpeppade på att använda den så nu ska det nog inte bli några problem med att få de att dricka tillräckligt.

  Ha en fin dag!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *