Städat och plockat

 
Matsalsmöbler Mio har utgått, matta här och lampor orginal btc
 
Imorse satte jag igång tidigt för att städa, plocka och mysa ute en stund när det inte var så varmt. Hade en riktig guldstund och det är ju en skön känsla när det känns rent i huset. Men sedan kom värmen och då orkade jag inte så mycket mer. Vad har ni gjort idag? får ni något gjort i värmen, eller badar ni mest? Jag älskar att röra på mig och pyssla, men det är inte lika lätt när det är varmt. Men jag försöker lite ändå på dagarna, sedan bara bada vissa dagar och mest sitter still på kvällen istället. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Städat och plockat”

 1. Med vuxna barn är vi knappast en familj som åker till stranden. Jag har tillbringat mesta tiden med att ligga i skuggan hemma och läst en massa. Sen gör man sina ryck då och då, vattnat lite, tvättar sofföverdrag o täcken, dricker vatten o resorb…. Visst längtar man efter energi, men var sak har sin tid. Kram!

 2. Med vuxna barn är vi knappast en familj som åker till stranden. Jag har tillbringat mesta tiden med att ligga i skuggan hemma och läst en massa. Sen gör man sina ryck då och då, vattnat lite, tvättar sofföverdrag o täcken, dricker vatten o resorb…. Visst längtar man efter energi, men var sak har sin tid. Kram!

 3. Jag brukar plocka och fixa på morgonen, strand och mycket bad på dagen och lite plock och fix på kvällen igen.
  Ha en fin dag!
  Hanna

 4. Hej raring!
  Men å så skönt att ha nystädat..;)
  Jag har börjat jobba i dag… inte skönt alls! hade 30 grader på kontoret och luften stod still. Så har vi kört ett spinningpass och ätit fisk..
  Nu ska jag snart gå å sussa..;)
  Kram Katarina

 5. Här är det också värmebölja, 21 grader i skuggan på dagarna hihi, det är skotsk värmebölja det. Fast jag gillar det. Behagligt.
  Är så roligt att följa allt arbete ni gör på gården med höns och nytt arbetsrum mm. Så mysigt.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *