Olof Viktors cafe

 
 
 

 
 
Om ni har vägarna förbi Skåne i sommar så stanna gärna och fika på Olof Victors cafe. Det var så mysigt där och supergott fika. Att åka runt i Österlen var helt underbart, kan varmt rekommenderas. Ett kvällstips till er som som jag fått genom instagram.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Olof Viktors cafe”

  1. Tack för tipset. Vi brukar ta mina föräldrar med på en endagarstur till Österlen varje sommar. Jag vill bara tala om att mina föräldrar var så nöjda med eftermiddagsfikan hos Olof Viktors Cafe. Min pappa gillar goda sötsaker och min mamma tyckte så mycket om deras vaniljhjärtan så hon köpte några med hem oxå. Kram Anita

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *