Dagen från mobilen..

 
Var på p.a.u.s på förmiddagen och fixade mina ögonbryn, gör det en gång i månaden. Sedan gjorde vi staden jag och sonen på vår dag tillsammans. Jag kikade på dessa krukor i parken som jag önskar ha hemma på vår grusgård.
 
Nu har dotterna farit till Båstad och ska vara där i 6 dagar så nu ska jag utnyttja tiden med min gullekille.
 
 
 
 
Han hade haft loppis på gamla kläder och skor i byn och kunde köpa nya fotbollsskor istället. Jag blir glad att han förstår värdet av att tjäna sina egna pengar och samla till saker han vill ha.
 
 
 
 
Sedan drog vi till stranden med matsäck. Där badade vi flera gånger, älskar att kasta mig i vattnet och få sitta och bara ha det bra.
 
 
 
 
Sedan bar det av på en glass till Göta kanal och kolla båtar. Nu är pappan och sonen på fotbollsträning och jag ska jobba lite. Sugen på en springrunda när solen sänker sig , men vi får se. Måste packa för imorgon blir det Stockholm tidigt som tusan 🙂
 
 
 
Ha det gott mina fina läsare!
 
(bilder från mobilen)
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *