Lätt lunch med lchf

 
 
Jag är inte så duktig på matlagning, men jag vet vad jag tycker om. På sommaren nu när det varit varmt kan jag hoppa över frukosten och kör lite fasta med att äta lunch direkt. Kaffe klarar jag mig inte utan på morgonen. Med lchf så passar det bra med olika sallader och tex. lax. Jag rostade några valnötter också och en fet sås med örter. 
 
 
Till det blev det vatten med melon i. Gillar dessa glasen med sugrör så mycket, de hittar du här. De rymmer ganska mycket och för mig är det toppen att bära med mig som har svårt att få i mig vatten om dagarna. Passar bra att ha med som styling också. 

 
Ska försöka sova lite igen innan det är dags att fånga dagen…
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lätt lunch med lchf”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *