Att aldrig vara ledig

 
Vas och bord här, ljus här
 
Det många som skriver att de önskar att de vågade leva sin dröm och starta eget. Det är bästa känslan att få styra sin tid, men man vet aldrig om det kommer in pengar på kontot så man får lön. Jag jobbar mest hela tiden, varje dag är det något att göra, så några veckor semester och vara helt bortkopplad från internet är svårt. Jag har istället fått jobb och fritid att gå ihop.
 
Lite reportage i Sverige och utomlands, lite blogg, lite föreläsa, min bok m.m Allt blev som det blev för ni var med på min resa och uppmuntrade mig att våga och jag vågade hoppa. Utan mod går det inte och om man bara vågar släppa lite, så ser man att det inte är så farligt som man först trodde. Jag kunde ju ingenting och lärt mig allt genom att träna, tjuta och vara envis 🙂 jag brukar få frågor om mitt företag, men jag delar allt på bloggen utom just det. Min önskan är att alla som bär på en dröm ska våga, våga hoppa och våga om inte annat så är det bara att fortsätta med något annat om det inte funkar.
 
 
Nej nu ska jag umgås med dammsugaren lite, det var inte igår. 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att aldrig vara ledig”

 1. Det finns alltid två sidor av samma mynt 😉 Min man har eget företag och han brukar kunna ha två veckor sommarsemester men inte båda på en gång utan tar kanske en i början och en i slutet av sommaren. Sen har han ofta en vecka på hösten och en på våren, han tycker det funkar.

  Kram,
  Jenny

 2. Hej stumpan!
  Du är så himla duktig…
  Jag tror inte folk som drömmer om att leva sin dröm förstår hur psykiskt jobbigt det faktiskt kan vara att vara sin egen… att aldrig vara 100 på att lönen kommer om 3 månader också.
  Du är frikostig och delar med dig av råd och tips…men att ge ut exakt hur man gjort osv… kan man ju inte göra. Var å en måste ju finna sin stil, bygga sina kontakter.
  Glöm inte att andas vännen… vi tar vår date när allt är lugnare… här har allt också kännts hysteriskt ett tag och kanske ska vi rent av ta det sen när skolan börjat…då kan vi ta en promenad o andas frisk höstluft, tända ljus och sippa rödvin..;)
  Ingen press…men jag saknar dig o känner att jag snart behöver träffa dig… hör din röst om jag blundar och anstränger mig….
  hahaaa nu lät jag nästan kär va??
  Tur jag är lyckligt gift… å inte lagd å det hållet..;)
  Kram sötaste finaste
  Ha en underbart härlig vecka..
  Här är det hemskt, klibbigt varmt å jag längtar tills i morgon då jag får slänga mig i poolen igen..;)
  Kraaaaaaaaaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *