Då tar vi fredag

 
 
 
Lampa Ullared, kruka vit Sprudla Ljungskile, kruka svart Blackballoon
 
Härligt med fredag, jag sätter igång och jobbar en stund så kan vi ta ledigt sedan. Har tänt brasan och ljus så det ska vara lite mysigt. På fredagar har jag min man hemma så jag ska nog sätta fart på honom med, fast han ska få sova först 🙂 Hoppas du får en toppenfredag!
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Då tar vi fredag”

 1. Underbar blogg jag hittat, kikar in varje dag, stort gilla på att du uppdaterar ofta med fina och härliga bilder:). Trevlig helg!

 2. Tycker jag att du gör rätt i!
  Dottern o jag ska åka hem till mamma o pappa imorogn o bli serverade ankbröst, mmmm
  Mannen ska städa snicken i källaren så frun flyr fältet ha ha ha
  Ha en fin helg”
  Kram Anna

 3. Tycker att ni alla ska läsa Olof Röhlanders blogg på http://www.upphopp.se Olof är mental tränare, föreläsare och enligt mig Sveriges bästa talare. Så klicka in för inspiration i vardagen och ett tillskott av mental styrka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *