Ny skidutrustning och snart Bosnien

 
 
 
Min resa till Bosnien nästa vecka kommer att bli av, bara inga större händelser sker. Jag har fått sällskap av Draganasgardens man och det blir bokrelese som jag ska få vara med på. 4 dagar ska jag få tillbringa i Bosnien och få se hur bloggaren Draganasgarden har det i sitt forna hemland och när hon ska ge ut sin bok, sin bok om sina Fyra årstider. Jag ska fota denna inspirerande kvinnan och hoppas det blir ett reportage om henne, hon har gjort en härlig resa med sitt liv här i Sverige och i Bosnien. Som tack för hjälpen att jag fick henne att komma igång med boken så får jag komma och hälsa på när boken släpps. Livet är bra spännande, och man kommer långt på att vara snäll!
 
Innan vi säger hej måste jag tipsa om bästa skidbutiken i lilla Mjölby Jockes. Där får vi alltid toppenbra hjälp och nu har det blivit nya skidutrustning till ungarna, de växer så de knakar 🙂 De brukar ha rea i slutet av säsongen. 
 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Ny skidutrustning och snart Bosnien”

 1. Eva undrar hur du tänker, ingen sätter in lön till mig? Om jag jag inte jobbar så står jag utan. Jag sålde många reportage i januari, ingen som jobbar åt mig. Är man snällare för man får slita i sitt eget företag än vara anställd? Jag trodde snällhet fanns i personligheten. Jag tror alla jag jobbat med kan säga att jag alltid varit snäll.
  Kram Lotta

 2. Åh vad häftigt !!! jag har precis börjat hitta in i den digitala världen så att säga och börja läsa några bloggar bal din och jag måste säga att jag nästan sitter och gapar som ett barn på julafton:) jag hade ingen aning om att det finns så många spännande världar att ta del av i Cybervärlden…Det känns som jag träffat nya människor fast jag bara läst om er
  ( dig) men det är så fascinerande ! 🙂
  faktum är att jag blir så sugen på att börja blogga själv… kanske ska prova lite genom att skriva om några resor jag gjort nyligen..kanske kan det tipsa någon ?
  Hur som helst så blir jag så glad varje gång jag läser dina inlägg, stort fortsatt Lycka till med din blogg/företag! Because you're worth it! Kram Anna

 3. åå vad roligt!!! Bosnien verkar jättespännande!! Du kommer säkert att få vara med om massor av roligt där, och extra roligt också att du hjälpt henne med boken och nu får komma på releasefest!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *