Hotell i Skåne

 
 
Vår pappa i familjen bor en del på hotell när han är borta och jobbar, så när vi skulle vara lediga på sportlovet så ville han att vi skulle komma och hälsa på honom. Den iden tackade vi inte nej till. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Han hade fått ett jättebra pris på rum, frukost, spaavdelning och mat på kvällen för att han bor där så ofta. 
 
 

 
 
Tvåbäddsrummet fick ungarna och jag och mannen fick sova i hans rum. Det var så fint inrett så där trivdes de så bra.

 
 
Hotellet ligger i Best Western Klippan, ett litet ställe och när man åker förbi lägger man inte så mycket märke till det. Men när man kommer in är det så snyggt inrett överallt.
 
 
 
 
 
 
På kvällen var vi också ensamma på hotellets spa, men där var det så mysigt så det förtjänar ett eget inlägg imorgon. 
 
Nu har jag jobbat en stund, min stora tjej och en kompis har lagat mat och jag ska ta mig en promenad med min vän i byn.
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Hotell i Skåne”

  1. Fniss, tre mil härifrån och hade ingen aning om där låg ett så tjusigt hotell.. Då var du kanske på Klippans yllefabrik? Där har jag inte heller varit.. 😕 Hemmablind..

    Kram Marie

  2. Synd jag inte var hemma, då jag bor i Klippan….Är på sportlov iVemdalen.Hade varit kul om du kom hem hos mig…kan kanske bli en annan gång…Hälsn.Anette Ståhl (förskollärare)

  3. Visst är där mysigt….bor i klippan.Jag var där och åt tillsammans med några arbetskamrater,10/2. Då tyckte vi att vi såg din man där,när han åt.Då var det så.Om han såg ca 14 kvinnor stirra,så var det vi.Vi är några som följer din helt underbara blogg,som ger positiv energi.Har även din helt underbara bok kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *