En klänning för fest

 
 
 
 
Idag skulle jag leta kläder att ha till helgen och för en fin fest framöver. Förr var det lite jobbigt när man inte kom i så mycket eller var tvungen att sy upp allt, men nu är det så mycket roligare. Måste säga att inredningen i vårt hem har fått konkurrens i att köpa kläder.
 
 
 
Skor Scorett
 
 
 
 
 
 
Jag har inte hunnit få upp allt i min garderob ännu efter gått ner 17 kilo. Så jag får ta lite i taget. Jag bryr mig inte om märken , jag köper det jag tycker är snyggt. Ibland dyrt, ibland billigt och idag blev det både och. Har aldrig haft svarta skor med klack, min man tycker man får snygga ben i det så jag skickade den här bilden till honom 🙂 
 
 
 
 
 
Hittade en klänning & en sjal på H&M och skor på Scorett. Väskan köpte jag i London på Michael Kors.

När jag hängde in mina nya kläder så hittade jag byxorna som jag hade för 1.5 år sedan, det är då man känner att jösses vad det hänt mycket 🙂

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”En klänning för fest”

  1. Gud vilken fin outfit du ska ha i helgen.. Jag gör som du köper det jag tycker är snyggt inte ngt särskilt märke, det får dock inte vara för dyrt. Men vilken skillnad på dig nu och då, du måste vara otroligt stolt över dig själv.
    Kram ses på lördag.
    Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *