Toppstjärna

 
I år blev det en ny fin toppstjärna, den kommer jag ha kunna ha i många år. Annars är det inte mycket nytt julpynt här hemma, men den gamla var trasig. Visst är den fin! Du hittar den här
 
 
Sedan ska jag nog korka upp ett flaska vin och ta en skål för första julreportaget jag gjorde i helgen kommer tryckas i Drömhem. Så det var en bra början på helgen. Jag tvivlar alltid när jag ska ut och göra nya jobb i olika säsonger för jag har ju ingen utbildning egentligen och vi är ju så många som fotar, men det går ju bra. Tänk om man bara kunde lita på den där känslan att jag kan även om jag varit hemma två månader innan..men,men det kanske är mänskligt.
 
Imorgon ska jag fota mitt badrum till Amelia och så lyssna på mamma och bror som ska sjunga i kyrkan.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Toppstjärna”

  1. Tycker de är tjusningen att igen köpa allt nytt varje år! Vi har samma advenststake, samma pynt, samma julgransfot mm sen några år u då vi investerade:) I år har bara lite nytt till granen tillkommit, men det är mer som addition:)

    Trevlig heló fina du<3

    Kram

  2. Jag blir alltid lika förundrad när jag hör någon jag tycker är en förebild tvivla på sig själv. Du är ju superduktig men ja det kanske är lite bra att ha fjärilar i magen innan man ska göra ett jobb.
    Kram på dig!

  3. Vilken underbart fin stjärna! Tycker om den lite gammaldags stilen. Vill passa på att tacka för en härlig blogg som ger stämning och en feelgood känsla varje gång jag besöker den.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *