Att vägra stressa upp sig

 
Ljusstake här 
 
Sänker alla en stor kram och en önskan om mindre stress till julen. Själv försöker jag fundera ut vad som jag behöver hinna med och hur det ska fixas utan att behöva känna stress. För tre år sedan när jag jobbade dubbelt, så kände jag av den där stressen en gång, så jag har lovat mig själv att aldrig mer känna så. Så kan jag köpa tid och vara hemma mer så är det mer värt än pengar. Det är en svår balansgång och alla kan ju inte styra det.
 
Sedan går det knappt bortse ifrån att jul är jul och är man som jag en jullover så vill man ha fint, mat, klappar osv. Men det går att ändra sig. När jag jobbade i butik hela jularna förr ( var ledig två dagar)  så tvingade jag min man att storstäda hela huset, lister m.m…rubbet. Numera skiter jag fullständigt i sådant 🙂 kanske för jag får göra det själv..hi,hi. Jag värderar saker på ett annat sätt. En frukost med min man på hotell ska det bli i veckan, det uppskattar jag.
 
 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att vägra stressa upp sig”

 1. Hej!
  Tack för en fin blogg! Har följt dig sedan drygt en månad.
  Hittade dig via ett inslag i tidningen Lantliv.Det stod att du bodde ca 5 mil från Linköping. Mina hemtrakter är Kisa.
  Vilket vackert hem ni har o vilken resa du har gjort för att bli så fin.
  Jag föll för din meny med sopppa o glögg. Det skullle passa bra när vi ska samla släkten för att fira vår dotters födelsedag. Både hon o jag jobbbar på dagen så det får bli något enkelt.
  Hinnner du och vill du dela med dig av receptet på tomatsoppan. Elller är det så enkelt att jag kan hitta det på nätet?
  Tack på förhand!
  En riktigt God Jul

 2. Vet du Lotta, jag har tagit ditt råd. From 1/1-15 går jag ner i tid. Mer tid för att stressa mindre och för att umgås med barnen mer. Huset får vara lite dammigt för pussarna och kramarna från barnen är så mkt viktigare än rent golv.
  Tack för ditt goda råd!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *