Att åka bort och få komma hem

 
 
Nu är man hemma från Stockholm igen, det är så kul att åka bort och dubbelt kul att komma hem. Jag har haft det så mysigt och på instagram visar jag några av de butiker jag varit i. Jag njuter verkligen av mina inspirationsdagar. Jag behöver inget handla, men jag tycker om att få inspiration. Så har jag fotata reportage i ett jättemysigt hem.
 
När jag klev ut här hemma så tänkte jag att här är mitt paradis på jorden, tyst och lungt och alldeles underbart!
 
Dagens bild är från Mariette med bloggen Liljor och tulpaner, hon är så duktig på blommor. Nej nu ska jag sätta mig och skriva listor till allt som ska fixas nästa vecka. Jag är lite sen i år med allt, men jag har ganska mycket tid. Har två julreportage nästa vecka också. 
 
 
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att åka bort och få komma hem”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *