Sova länge..

 
 
Idag blir det inte lika sen frukost som det varit tidigare i veckan för idag är det frisörbesök för mannen och handla lite till nyår. 
 
 
Annars tycker jag det är skönt att få ta det lite lungt på morgonen, vi behöver inte stressa upp längre när barnen vill sova länge så det gäller att njuta lite av det. Sedan kan jag bli lite tokig när vi fortfrande kl 12 knappt kommit ur nattlinnet, men det är ändå det som är lov. På torsdag och fredag ska vi ha två hemmadagar med pyssel och gå i mysdressen hela dagen, sedan blir det trevligheter inför helgen. Men först ladda för nyår med fina vänner.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Sova länge..”

  1. Hej Lotta
    Vad kul att hitta hit till dig! Det är verkligen ett privilegium att få bo nära årstiderna på landet och du inspirerar mig att utveckla det livet. Har funderat på att fylla vårt hönshus med höns istället för en massa möbler och nu har jag bestämt mig, tack vare dig;) Jag ska bara "bestämma"min man också! Vi har själva ett gammalt sekelskifteshus på landet som vi jobbar med ständigt, hoppas att jag kan ge lite inspiration tillbaka… Tack och Gott Nytt År!

  2. Hej Lotta!
    Din fina blogg läser jag varje dag med glädje och har även din bok. Varifrån kommer din fina vita byrå/skänk på bilden? Är det en högre modell?
    Gott Nytt År från Monica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *