Kallt är det

 
Jädrar så kallt det är ute, kom på att jag har ju en jacka som går ner över ändan och det var skönt när man springer ut till djuren. Den är flera år från Didriksson och finns på Intersport eller liknande butiker. Dumt att jag valde vitt här på landet, för i hönshuset blir man skitig. Mina överdragsbyxor använder jag på mina promenader , de hittar du här 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar när det är snö och min man brukar säga att det är mysigt med katastrofväder, ja när det snöar massor och man måste elda hela tiden osv. 
 
 
Dessa fina vantar fick jag av en fotografvän som har blogg här  och som jag har hjälpt lite. De är så vackra och hemmastickade. 
 
 
Idag har vi haft träning i vår skola och så lite middag med goda vänner. Ta hand om er, ha en skön kväll.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Kallt är det”

  1. Så härligt med snö & vinter! Är glad att jag har hittat tillbaka till din blogg igen. Följde den för flera år sedan men sedan blev det visst en paus?!! Men nu är jag här igen, så kul att läsa om andra lantisar 😉 MVH Hanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *