Mina barnsdomsjular

 
Från jag var 10 år så har jag bott i detta huset i en liten by. Mina jular har varit den här tomten och när vi flyttade en bit från byn och fick egna barn och hus så kom tomten till oss tills barnen var 13 år. Min bonuspappa äger också en gård med djur och skog så jag är uppväxt på landet, men gården låg granne med oss. Tyvärr var jag väldigt allergisk som barn och aldrig fått vara med i ladugård eller vid hökörning osv. 

 
 
 
Jag har valt att inte visa så mycket bilder på våra familjer för det känns för privat, men jag visar några bilder från mammas och bonuspappas hus. 
 
 
 
 
Min mamma älskar jul, hon börjar med allt jättetidigt och fixar och donar. Även pappa har alltid pysslat mycket till jul. Innan mina föräldrar skilde sig så hämtade mamma gran så tidigt så den barrade före jul och vi fick hämta en ny.
 
Jag har alltid fått allt man kan önska sig vid jul. Även om det inte fanns en massa pengar så fanns det alltid julklappar, julmat och en julafton utan alkohol och bråk. De som känner min mamma vet att hon är väldigt omtänksam, bjuder in så ingen ska sitta själv, det finns plats till alla. Min bonuspappa är den snällaste som finns, han kan säga att han älskar oss var och varannan dag, han har ett stort hjärta är väldigt omtänksam. 
 
 
 
 
 
Dessa traditioner har format mig mycket, jag har Bullerbykänsla när jag tänker på dem och jag vill ge lite av det till mina barn.
 
Idag ska vi ha skoj, visar på måndag. Ha det så bra!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Mina barnsdomsjular”

 1. Britt Thormeyer

  Vad härligt det ser ut,blir så avis,nu har vi fått snö så då är jag nöjd,blir att åka pulka med barnbarnen i dag,=)iallafall 3,5-åringen han har väntat länge nu,den lilla 14-mån han bara hänger med.Kram Britt

 2. Hälsa mamma vilket varmt och ombonat hem hon har jättefint tycker jag Även om vår generation har det vitt och sparsmakat tycker jag att det är jätte mysigt med den stilen God fortsättning

 3. Så härlig kännsla med bullerbyn, Så vackert hus och att få ha barndomsminnen som är så fina är härligt .Önskar dig en riktigt trevlig helg .God fortsätting.
  kram
  Fia

 4. Jättemysigt o så hemtrevligt hos din mamma o bonuspappa, viktigt för dina barn att få uppleva 🙂 Det är vid sådana här tillfällen man saknar sina föräldrar!! Nu har jag den rollen o gör så gott jag kan:) mina stora barnbarn kallar mig för "allas urmoder" Underbara barndomsminnen ska man vara rädd om! God fortsättning! Kram

 5. Fortsatt fin julhelg!
  (Tips till alla med barn/hund – tävling om maskintvättbar snygg plastmatta, lucka 23 på Leva&bo:s FB-sida.Fortfarande pågående tävling).

 6. God fortsättning!
  Å så mysigt!!
  Bullerbykänsla var precis det första jag tänkte när jag såg bilderna:)
  Du skulle träffat vår tomte, alltså den tokigaste ever och vi skrattade så vi grät:)
  Ha en fin kväll!
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *