Att ha varit i Malmö

 
Några av er som följer instagram har nog sett att vi varit en natt i Malmö. Mina mans lillasyster har flyttat dit så vi tog en sväng och hälsade på dem och fick lite utflykt tillsammans. Så himla mysigt att bo på hotell också och äta frukost tillsammans och utforska en ny stad för oss.  Bilder från det kommer imorgon.
 
Julen här hemma får vara kvar ett tag, jag känner ingen brådska att få bort det. Fram till nyår får det vara jul tycker jag och ett tag efter det.  Ha det så bra kära bloggläsare. Hoppas ni får massor av mys!!
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Att ha varit i Malmö”

 1. Klart att julen ska få vara kvar ett tag till. Jag tycker nästan det blir lite löjligt när alla som bloggar börjar plocka bort julen innan eller precis efter nyår. Har många glömt bort varför vi firar jul och vill man inte lära sina barn traditioner, berätta för dem om helgerna efter nyår, det blir lite konstigt för mig. Julen är väl inte bara fint pynt från alla olika affärer??????
  Hos dig ser man lite tomtar iallfall, blir fundersam när man har små barn och inga tomtar eller pynt som barnen gjort!?
  Kram Monica

  1. Jag tror det bäst att alla gör som man vill, då mår man bra och följer sitt eget hjärta. Alla är olika och tycker olika, så tänker jag. Lite tomtar tycker jag är mysigt . God fortsättning . Kram Lotta

 2. Gud vilket fint avlastningsbord! Vart har du hittat detta? Jag hittar bara vita tråkiga, men har vitt i övriga färger så vill smyga in lite färger 😉 kram

 3. Hej Lotta!
  Önskar dig god fortsättning! Här får pyntet vara kvar ett tag till. Det är så mysigt! Hemmet är förändrat och jag vill njuta av det en stund till, ingen jäkt ingen stress! Kramen till dig! Marie

 4. God fortsättning! Så mysigt med en tripp mitt i alla festligheter.
  Här har jag inte heller bråttom att ta bort julen. Räcker gott att plocka bort den till 7 januari då jag börjar jobba igen. Tills dess njuter jag bara…
  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *