Kaffe och julpyntat i hönshuset

  
Om jag jobbar hemma så går jag till hönshuset och öppnar vid ca 10, de är vana att komma ut då. Jag är lite lat och tar ofta sovmorgon. Då tar jag med mig kaffe och en fäll att sitta på.
I fredags hade de rensat vägrenen så då kunde jag plocka stora grenar granris och sätta in i hönsgården och hönshuset. När man gör fint så märker man det, de kluckar, lyssnar , låter och undersöker och man ser på dem att de gillar att få fint. De följer mig där jag är.
Den här lilla träkåsan och termosen finns på Sharpman, det passar så bra när jag ska gå ut. Ska du handla julklapp till din pappa så tipsar jag om Sharpman, så mycket fint där.
Jag är så glad att vi behöll alla tuppar, än så länge går det jättebra med tre. De är lugna och fina. De galer en del men vi hör dem inte så mycket för hönshuset ligger i hagen. Dessa två är de som kom hit som små kycklingar.
Idag blir det glöggmys hos grannen i torpet och så sista gången på x-fit före jul
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Kaffe och julpyntat i hönshuset”

 1. Haha du är ju för go…
  Det ska ju vara du till att lyckas få inredningsintresserade hönor…
  hahaaa.
  Tack för i går vännen det var jätte mysigt!
  Kram Katarina

 2. Maria i Norrbotten

  Vill bara önska dig en god jul! Har från och till läst din blogg (bloggar inte själv) och jag tycker mycket om din ton i det du skriver. Gillar det personliga,lite eftertänksamma,det verkliga & viktiga vardagslivet och dina mycket fina bilder. Känner igen mej en del i din ’livsberättelse’ du skrev tidigare. Tvivel & funderingar som vi alla har, mer eller mindre. Grattis till din livsstilsförändring och ditt nya jag. / Maria

 3. Hej Lotta
  Tack för en inspirerande och fin blogg! Jag är här inne och läser varje dag. För en tid sedan skrev du ett inlägg om din dotter som hade problem med sin kliande hårbotten och sitt feta hår (om jag minns rätt). Jag har precis samma problem och är nyfiken att höra om produkterna hon använde fungerade? Känns som jag har testat allt snart!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *