En helg med mycket

 
 
Vilken helg vi fick, det hände mycket roligt och jobbigt. Först reportage i ett fantastiskt hem, sedan blev det shopping och fika på staden med den här gulliga tjejen. Jag kände mig så glad när jag kom hem efter fått göra det jag älskar, har längtat efter mina reportageresor. Igår var det glöggmys med alla grannar och så träning. 
 
På kvällen/natten mellan lördag och söndag  blev min son sjuk. Ett simpelt fall på dagen med att få en trälåda i ryggen ledde till att på kvällen när han skulle lägga sig hade han sådan smärta så han kom inte i sängen, höll på att svimma och kräktes så det blev ambulans. Efter 5 timmar , kl 6 på morgonen fick vi veta att inget var brutet, inga inre organ trasiga. Tack och lov! När barnen blir sjuka så blir man ju så orolig så jag höll på att svimma jag med 🙂 idag är han hemma, piggare men har ont. Så nu ska jag fixa lite mysig frukost till oss och ta hand om den här fina killen.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En helg med mycket”

 1. Usch då!! Håller med, det värsta som finns är när barn o barn blir sjuka, vilken oro!!! Skönt att det inte var ngt alvarligt 🙂 Jag har varit på en underbar Julresa till Tyskland, Rostock o Stralsund i 4 dgr. Härliga, roliga o mysiga dagar!! Nu måste det bli lite bakning o julpyssel här hemma. Börjar med Julavslutning i syjuntan hos mig i veckan! Mycket roligt o GOTT ska vi ha! KRAM på dig o en kram till sonen 🙂 😉

 2. Huuu jag blir fortfarande tårögd när jag tänker på vad som hade kunnat hända…. ♥
  när det dyrbaraste vi har inte mår bra..ja då mår man ju inte bra själv heller.
  Skönt att det inte var något allvarligt och att han kommer bli bra igen.
  Jag var också så glad efter vår lilla date i lördags. Du ger så mycket energi du lilla sötlök.
  Jag skrattar fortfarande åt hur du tömde väskan på trottoaren..haha..
  Skönt att vi ses snart igen..;)
  Ha en fin dag i dag och mys på nu.
  Kram Katarina

 3. Nej men fy 🙁 Vilken tur att det slutade bra! Tänker på ryggen, med konsekvenserna det kunde blivit, hemskt.
  Jag var på akuten med min yngsta i torsdag, det slutade också bra men fy så jobbigt när det händer saker med barnen, då är man liten på jorden.

 4. Ja hu va otäckt alltså. Skönt att du kan pyssla om honom hemma idag. så gott att ha mamma hemma då.
  Ta hand om din kille idag och dig själv med. Man blir ju så fruktansvärt skärrad när det händer ens barn något.
  Varm kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *